Aura- en chakrafotografie

Aura- en chakrafotografie

 

Het is mogelijk om een aurafoto of een chakrarapport bij ons te laten maken. We doen dit ook voor kleine en grote groepen, bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes, bruiloften, een teambuildingsdag, vrijgezellenfeest, op beurzen en andere gelegenheden.

 

Aurafotografie

Iedereen heeft een aura. Sommige mensen kunnen deze zelfs zien. Eind vorige eeuw ontwikkelde de Amerikaan Coggins een apparaat dat middels biosensoren de kleuren van de aura zichtbaar maakt op een polaroidfoto. Deze biosensoren meten energiepunten in de handen, die informatie geven over het functioneren van lichaam, geest en ziel.

 

De aura wisselt van kleur en intensiteit en is afhankelijk van het spirituele, emotionele, mentale en fysieke welzijn van een persoon. Elke kleur in de aura heeft een betekenis. Door de juiste kleur te analyseren is informatie te verkrijgen over het bewustzijn, de persoonlijke ontwikkeling, het karakter en/of de emotionele toestand van een persoon.

 

Kosten aurafoto met uitleg: € 20,-- per persoon (minimaal 2 personen)

 

Chakrafotografie

Chakra's zijn energiecentra die levenskrachtenergie ontvangen en weer doorgeven aan het lichaam. Chakra's worden ook wel weergegeven als zich openende lotusbloemen waarvan de steel verbonden is met de wervelkolom. Het aantal blaadjes per bloem loopt op van 4 bij de onderste chakra tot 1000 bij de kruinchakra, symbolisch voor de steeds hoger wordende energie.

 

Het goed functioneren van de chakra's is bepalend voor ons lichamelijk, geestelijk en psychisch welzijn. De 7 hoofdchakra's bevinden zich tussen onze stuit en kruin en vormen een verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Het uit balans zijn van een of meerdere chakra's kan maken dat we niet lekker in ons vel zitten of lichamelijke klachten krijgen. Een of meerdere chakra's vernauwen of sluiten zich dan en daarmee wordt de doorstroming van onze energie via alle chakra's geremd. Zo ontstaan blokkades.

 

Uniek is dat, hoewel de chakra's niet met het blote oog te zien zijn, ze wel gefotografeerd kunnen worden. Bij MAYALUGA kunt u terecht voor het fotograferen van uw chakra's. U krijgt behalve een chakrafoto een uitgebreid rapport van maar liefst 17 pagina's.

 

Kosten chakrarapport met uitleg: € 25,--

 

Voor het maken van een aurafoto of een chakrarapport kun je contact opnemen per mail info@mayaluga.nl of per telefoon (0499-465571).

 

Auralive

 

Met auralive krijgt u 'live' uw aura te zien. Een unieke en prachtige manier om een indruk te krijgen van uw aura. U krijgt daarbij een live reading. De aura en de reading worden opgenomen op een cd, zodat u deze thuis opnieuw kunt bekijken.

 

Tijdens de reading komen verschillende aspecten aan bod. Denk aan: het functioneren van de chakra's, het energieniveau, de stabiliteit van de aura en nog veel meer.

 

Mocht u interesse hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Wij maken aura-live opnamen vanaf twee personen.

 

Kosten Auralive (inclusief reading en CD): € 35, --

 

 

Copyright © All Rights Reserved. Alle fotos op deze site staan onder licentie van Shutterstock.